Újabb kihívás

2013-04-01 Hírek

subaru_9205

Még két hét sem telt a Varga Racing Team előző versenye, az Italian Baja óta, de máris a következő megmérettetésre készül Varga Imre és Szegedi Ferenc, akik most a szokásostól eltérően rallye versenyen fognak indulni, egy Subaruval.

Letudva a locsolkodást, a tojás-sonka és sütemény halmokat Imréék meg sem állnak Egerig, ahol kezdetét veszi a magyar és a szlovák Országos Rallye Bajnokság is, 2013. április 5-7. között. Nem ismeretlen a rendezés Feriéknek, hiszen a Mikulás Rallyet is, amin már rutinos indulóknak számítanak minden év decemberében, a Laroco Motorsport rendezi. Program mindennél egyszerűbb, ahogy az már megszokott, először az adminisztratívon esnek át az egységek, majd a rajtceremóniára mennek a versenyzők, és még vár a hétvége folyamán rájuk 10 gyorsasági. Előzetes program alapján, Terpes, Sirok, Egerbakta, Szarvaskő, Egerbocs, Bátor, Egerszólát és Egerszalók környékén lesznek a pályák. Több mint 300 nevező van a nevezési-listán, ígéretes hétvégének nézünk elébe.

„Támogatóinknak köszönhetően lehetőségünk nyílt, hogy egy Subaru-val mi is részt vehessünk az Eger Rallyen, első ízben. Nagyon örülünk, mind a ketten, hogy vérfrissítés képpen elinduljunk más szakágban is. Nem jelenti, azt hogy a terep-rallyet befejeztük volna, de nem árt több vasat tartani a tűzben, nem esünk ki a ritmusból, és minél több versenykilométert tudunk a Ferivel együtt menni, annál jobb páros válik belőlünk. Előfutók leszünk Egerben a hétvégén. Tavaly Tatabányán is voltunk már, és decemberben a Mikulás Rallyen is képviseltük a Varga Racing Team-et. Izgatottan várom már, hogy milyen lesz a hétvége, és hogy hova férthetnénk be a nagy rallye versenyzők között az időeredményeinkkel, azért kíváncsi vagyok rá, persze.” – mesélte Imre.

A 9. Eger Rallye programfüzete: http://startautorallye.hu/musor/