Adrenalin Kupa II.

2019-03-24 Hírek

varga_i_vasarnap

Óvatosság: ez volt a kulcsszó a Varga Racing Team számára az Adrenalin Kupa vasárnapi napján, Bugac térségében, ahol ezen a napon már a magyar bajnokság második fordulójának küzdelmeiben vettek részt. Varga Imre és Toma “Csimpi” József mindvégig követték az előre eltervezett stratégiát, aminek meg is lett az eredménye.

 

varga_i_vasarnap

 

Mint ismeretes, az Adrenalin Kupa pénteki és szombati napja nemcsak a Közép-európai Zóna Trófea fordulója volt, hanem a magyar bajnoki szezon nyitánya is. A kétnapos derbit a Varga Racing Team duója az 5. pozícióban fejezte be a BMW-vel, a vasárnapi, a hazai pontvadászat második meneteként értékelt, háromszor 56 kilométernyi száguldás során viszont az abszolút értékelés 2. helyet szerezték meg.

“A mai nap egy új, önálló verseny volt, kisebb, de még így is népes és komoly színvonalat képviselő mezőnnyel, ezért azt mondtuk egymásnak Csimpivel, hogy mindenképpen célba kell érnünk, lehetőség szerint minél jobb eredménnyel. A szombati, az üzemanyagellátó-rendszerrel kapcsolatos malőr után semmiképp nem akartunk újabb hibát, ezért kímélő üzemmódban vágtunk neki a távnak, ami ezúttal szépen kifizetődött. Nagyon elégedettek vagyunk a második helyezéssel, amit annak fényében is jó eredménynek érzünk, hogy tudjuk: technikai probléma miatt kiesett előlünk egy olyan versenytársunk, akinek pénteken és szombaton nemcsak bennünket, hanem mindenki mást is jócskán elkalapált. Az autósport ilyen, bármikor bármi megtörtént, a helyzet pedig most nekünk kedvezett” – fogalmazott a pilóta, Varga Imre.

 

varga_i_vasarnap2

 

A Varga Racing Team nemcsak a BMW-s egység és két másik páros versenyeztetéséért felelt a bugaci hétvégén, a különítmény a háromnapos, két önálló futamot magában foglaló esemény rendezője és házigazdája is volt. “Nagyon örülök annak, hogy Bugac immáron a tereprali egyik végvára, ahová a külföldi versenyzők is szívesen térnek vissza évről évre. A pályák tényleg nemzetközi színvonalúak, a nézők és szurkoló részéről kiemelt az érdeklődés és jelentős az a segítség, az a konstruktív hozzáállás is, amelyet az érintett településektől kapunk. Úgy gondolom, nyugodtan jelenthetem ki: azon leszünk, hogy jövőre is visszatérjünk!” – mondta az egyesület elnöki tisztségét is betöltő Varga Imre.