Eger Rallye kipipálva!

2013-04-10 Hírek

eger_rally3

Az év eleji tervekbe már szerepelt, hogy a rallye szakágban is szerencsét próbál a Varga Imre – Szegedi Ferenc páros. A lehetőség egy héttel a rajt előtt realizálódott és ekkor kezdődött az N-es Subaru dekorálása is.

Az első gyorsot probléma nélkül teljesitett a csapat, mint rallye 2-es előfutó. A mögöttük történt baleset szomorú emlékké változtatta az első autóban töltött órákat. A lámpasor hiányával küzdve végre megtapasztahatták a több mint 300 lóerős autó erejét. Mivel murva fékek voltak az autón a fékerő hiánya és a nedves útfelület nem segítette a páros dolgát. Vasárnap a száraz pályákon már kezelhetőbb volt az autó és néha meg lettek kergetve a ménes. Vasárnap este 20:00-kor a Dobó téren Eger Várának tövében áthaladt a dobogón az Adrenalinos színekben pompázó N 11-es Subaru!

Varga Imre: “Célban vagyunk és ennek nagyon örülünk! Szeretnénk jobbulást kívánni a megsérült sportbíróknak és reméljük a történtek ellenére mihamarabb köztünk lesznek ismét! Nagyon várjuk a Miskolc Rallyet, ahol terveink szerint ismét rajthoz tudunk állni. Jövő héten hazai terepre vonulunk, hiszen a nagykálói futammal kezdetét veszi a Terep-rallye Országos Bajnokság.”

Szegedi Ferenc: “ Már januárban szó volt arról, hogy meg tudjuk lépni ezt a lépést is és megtesszük az első métereinket egy ígazi rallye autóval. Vártuk, hogy miként alakul a dolog és végül is itt voltunk. Élveztük az új autót és az új környezetet, sok ismerőssel találkoztunk és a rengeteg nézű is jó látvány volt. Remélem Miskolcon is ilyen sokan lesznek a pályák szélén és mi is kicsit többet tudunk mutatni nekik.”

Mint azt Varga Imre is mondta  április 12-14. között a csapat Nagykálóra költözik és megkezdi az idei Terep-rallye szezont az Országos Bajnokság keretein belül.