Ha december, akkor Mikulás Rallye

2013-01-03 Hírek

mikulas_8416

Lassan már két hónapja, hogy vége lett a 2012-s terep-rallye bajnokságnak, de a Varga Racing Team csapata azóta sem hagyja a műhelyben porosodni a Nissant.

Jártunk már azóta Zsámbékon a Driving Camp-nél, ahol az ország sok pontjáról érkező gyerekeknek volt lehetőségük beülni a navigátori székben, és ahol Varga Imre a csapat főnöke megünnepelte születésnapját, egy nagy adrenalin-tortával. Hetekkel később, a rally másodosztály és a historic mezőny utolsó bajnoki futamán dübörögött fel a Nissan motorja. Tehát az egyáltalán nem mondható, hogy akár Imre vagy a Feri is kijött volna a formából, de messze van még a 2013-s bajnokság első futama, ezért is döntött úgy a csapat, hogy részt vesz a Veszprém környékén már-már nagykorúvá érő Mikulás Rallyen, amely idén 16. alkalommal kerül megrendezésre.

„Nem első ízben indulunk a Mikulás Rallyen, Feri is és én is rutinosak vagyunk már ezeken a pályákon. Átadom most a stafétabotot navigátoromnak, és most ő fogja hajtani a Nissant. Nem féltem tudom, hogy jó kezekben lesz a kocsink, én pedig az előfutó leszek, a tripla nulla (000). Szeretek ilyenkor itt Veszprém környékén autókázni, és persze annak is örülök, hogy több terep-rallyes is eljön a hétvégén, hogy csak pár nevet említsek: Murczin Zsolti barátomnak ugyan jövőhéten veresenye lesz mégis rajthoz fog állni, Sólyom Olivérék a görög futam után, Gyabronkáék, akikkel az Adrenalin Kupa óta nem találkoztam. Új vállalkozók is lesznek, a terep-rallye kategóriában, Fazekas Karcsi Toyota Rav4-ével Bonnyai Péter – Bonnyai István, Mitsubishi Pajeroval Megyer Ákos és Dr Lachmann Norbert, örülnék, ha jövőre akár a bajnokság futamain is találkoznék velük, minden kiderül a hétvége után.” – mesélte nekünk Imre.

„Nem árulhatok még el sok dolgot, lesznek meglepetések a verseny támogatójától a Royal Sekt-től is és az Adrenalin Energy Drink-től is. Izgatott vagyok természetesen, várom már, hogy megint én irányítsak verseny körülmények között egy versenyautót. Tavaly Citroennal voltam, onnan is jó élményeim vannak. Mint egy jó reklámszlogen, annyit tudok most elmondani: „További információ hamarosan!”” – mosolyodott el Feri.

Gyártelep és Szentkirályszabadja környékén vár minden érdeklődőt december 9-én a Mikulás Rallye teljes mezőnye. Akik pedig személyesen is szeretnének találkozni a versenyezőkkel, azoknak a Veszprém Aréna környékét ajánljuk.