Így készül Heiszer Károly a CélTrans Kupára

2013-05-21 Hírek

mountusVRT

Heiszer Károly a Varga Racing Team quadosa is lázasan készül a CélTrans’97 – Rábaköz Kupára, kicsit erről faggattuk…

Először is , hogy érzed – érezted magad a Toolimpex Kupa után?

Köszönöm sikerült túltenni magamat a kudarcon. Nem volt egyszerű mert túl sokat dolgoztunk az egész quadon a téli szünetben. Nem hittem el , hogy egy meg nem húzott vagy kilazult futómű csavaron bukunk el . Ott akkor még nem jött ki de pár nappal később azon gondolkoztam , hogy hagyom az egész versenyzést inkább. Persze sikerült lehiggadni  átértékelni a dolgokat.

Most , hogyan készültél a versenyre?

A motoron hamar orvosoltuk a problémát így azzal megvoltunk. Egy hátsó kitámasztót kellett gyártanunk. Mert a váz csavarjai rendszeresen fellazultak és merevebbé kellett varázsolni a quad hátsó részét. A futóműben még rejlik sok sok lehetőség én úgy gondoltam , ezért Gergővel összedugtuk a fejünket és arra az elhatározásra jutottunk , hogy szól Montusnak aki szívesen jött segíteni nekünk. Beállította a futóművet amit nagyon köszönök neki mert fantasztikusan stabil és kényelmes lett. Tegnap még teszteltünk egy 132 km-t. Nagyon meg vagyok elégedve a quaddal. Még egy utolsó olajcsere vár ránk a mai napon , összes csavart áthúzni, pakolni és indulni csütörtök reggel.

Mik a célok a CélTrans’97 – Rábaköz Kupán?

Mindenféle képen a győzelem! Őrülök , hogy jön Matyi mert nagyon szeretek vele versenyezni. Tavaly már azért sikerült felvennem vele a versenyt az év vége felé természetesen ezt szeretném folytatni és egy nagyon jó versenyt zárni.

Ezúton szeretném megköszönni Kaszanyi Gergőnek a sok segítséget támogatást. A szervizes barátaimnak Ferikének Ádámnak Bencének a sok belefektetett időt energiát munkaórát és a késő estig maradásokat !!! Mert nélkülük nem lehetnék ott a következő versenyen 100%-osan.

Köszönjük, és sok siker kívánunk!

Nem , én köszönöm! 🙂