Jó hangulatot és kategória pontokat remél a Varga-Szegedi páros

2014-09-18 Hírek

varga_domony

Visszatér az Országos Terep-rallye Bajnokság Nagykállóra ahol Varga Imre és Szegedi Ferenc is rajthoz áll, hogy további fontos pontokat szerezzen a bajnokságban. Több mint egy hónap telt el az előző futam óta, de a Varga Racing Team háza táján nem állt meg az élet, hiszen a versenyzők által kedvelt térségben az egyesület rendezi a nemzetközi zóna futamot.

„Nem volt kérdés a tavalyi év során sem, hogy ismét a kezünkbe vegyük az irányítást és rendezzünk egy versenyt a nyírségben. Nem mondom, hogy egy könnyű menet volt mire elértünk ide és ott tartunk, hogy egy nap választ el bennünket a versenytől, de fantasztikus hétvége elé nézünk. Szervezésekbe nem folytam teljes mértékben bele, hiszen egy jól összeforrt szervezőbizottság áll a verseny mögött, akikre teljes mértékben hagyatkoztam, Polgár László, Mészáros Sanyi és Czeglédi Peti személyében. A Nissahoz most nem nyúltunk hozzá, év végére tervezünk egy komolyabb átalakítást rajta addig pedig csak az éppen fellépő problémákat orvosoljuk. Reméljük, jól viselkedik majd most hétvégén is, kedveli ezeket a pályákat. Legjobbakra számítunk, kellemesen szeretnénk érezni magunkat és a kategória pontjainkat akarjuk növelni. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a megszokott szervizterületen (Korányi Frigyes Gimnázium udvara) és a már-már híres bánya területén is. Aki kilátogatott már Nagykálló környékén a terep-rally versenyekre azoknak nem kell többet mondani! Ott találkozunk! 🙂 „

Előzetesen kiadott információk alapján pénteken adminisztratív és technikai átvétel lesz, majd ezt követően 6,30 km vár a mezőnyre a Szuperspeciálon. Szombatra 238 km teljesítenek az indulók, mivel három ízben mennek a 29,60 km-s pályát és kétszer a 56,90 km szakaszon. Vasárnap is ezek a szelektívek lesznek már csak 2-2 alkalommal. 17 órakor pedig a díjkiosztó ünnepség lesz.