Riverside Baja – Szombat

2014-05-10 GyorshírekHírek

ralitabla_datummal2

Mozgalmas napon van túl a Varga Racing Team egysége, a mai nap folyamán 9 szelektívet kellett teljesíteni. Érdekessége a szombati napnak az volt, hogy Bükfürdő Rallyeval voltak közös szakaszok. A mai napon az SS2-n egy baleset miatt a mezőny egy részének kalandosra sikerült a szakaszról való lejövetel, de amikor Imréék rajtoltak be a szakaszra, már a rendezőség orvosolta a problémát, és zavartalanul folytatódott a verseny.

“Tetszett ez az elképzelés, hiszen az is benne volt a pakliban a Túrkeve Kupa után, hogy a Subaruval állunk rajthoz a Bükfürdő Rallyen. Nem szerettem volna kihagyni ezt a hétvégét. Megműtötték a térdemet nemrég, és a rehabilitáció meglehetősen elhúzódik, most is küszködök még a fájdalommal. Ferinek is van gond a lábával, szóval jól elvagyunk. Rallyes fejjel élveztem ezt a mai napot, Terep-rallyes fejjel, viszont kíváncsian várom a holnapi hosszú szakaszokat.” – nyilatkozta Varga Imre.

Vasárnap 4-szer kell az 51,20 km-s szelektívet teljesíteni, 11:30-tól viszont a beledi Művelődési Ház mögött kialakított szervizparkban a Varga Racing Team minden kedves érdeklődőt! 🙂