Újabb ralis kiruccanásra készül a Varga Racing Team

2013-05-10 Hírek

miskolc__logo

Újabb ralis kiruccanásra készül a Varga Racing Team párosa: Varga Imre és Szegedi Ferenc az alakulat N csoportos, Adrenalin-színekben pompázó Subaru Imprezájával Eger után az Országos Rallye Bajnokság miskolci futamán is száguldozik.

A terepralis versenyzőpáros már az év elején eldöntötte, hogy amikor csak tehetik, idén a ralis közönségnek is megmutatják magukat. Eger volt az első lépés, Miskolcon pedig folytatódik a kalandozás: az előfutóként induló egység jobb harcikedv-fokozót aligha találhatna magának a Terep-rallye Országos Bajnokság május 24-26-án esedékes második, Himod térségében megrendezésre kerülő fordulója előtt.

„Egerben nagyon kellemes tapasztalatokra tettünk szert, élveztük a hétvégét” – mondta a csapat pilótája, Varga Imre. „Azóta túl vagyunk a tereprali-ob nagykállói nyitófutamán, ahol a 3. helyen végeztünk, most pedig a következő fordulóra készülünk. Bízom benne, hogy Miskolc környékén is sokan lesznek a pályák mellett, mi már nagyon várjuk, hogy autózhassunk.”

Szegedi Ferenc, a különítmény navigátora hozzátette: „Egerben igyekeztünk minél jobban megbarátkozni a Subaruval, ami őszintén szólva picit fura volt a Nissan King Cab után. Ezzel egy izgalmas folyamat vette kezdetét, így érthető módon nagyon várjuk, hogy Miskolc környékén tovább ismerkedhessünk az autóval. Bízunk benne, hogy jó hétvégénk lesz!”